Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Spill til bowlinghaller

De fleste bowlinghaller har en form for ekstra underholdning for sine kunder. Ved å utplassere en eller flere av våre automater øker omsetningen og kundene får en enda bedre opplevelse etter besøket. Vår massive maskinpark inneholder de fleste automater som er populære i Norge.

De mest etterspurte spill er: Biljardbor, airhockeybord, simulatorspill, tv spill, boksemaskin, flippere, premiemaskiner, bamsekranmaskiner, basketball maskin og motorsykkel og bilspillmaskiner. Det finnes flere maskiner enn beskrevet over, er du på utkikk etter noe annet har vi nok det du søker. Vi både selger, utplasserer på provisjon eller leier ut på fast leie.

Ved utplassering av automater langt unna våres lager og serviceverksted får dere nøkler til automatene. Ved månedslutt tømmer dere selv automatene for penger og overfører våres andel til Automat og biljardutleie AS sin konto. Maskinene er utstyrt med en rekke forskjellige tellerverk som gir oss begge parter full oversikt over inntjente penger. Vi kommer uanmeldt for avlesning av telleverk. Det vil også bli utført service og vedlikehold ved et slikt besøk.

Har du noen spørsmål vedrørende automater eller betingelser kan du benytte kontaktfeltet på toppen av hjemmesiden.