Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Alpin anlegg/after ski

De fleste Alpin anlegg har en eller flere varmestuer, after ski for de voksne er også blitt vanligere og se. Mange alpinanlegg med plass til overs velger og få utplassert maskiner fra oss, dette øker populariteten for skianlegget og

dere mottar provisjon av inntjente penger. Mest populært spill på mindre varmestuer er flipperspill, boksemaskin og en kiddie ride for de minste barna.

For større varmestuer kan man lage en liten spille hall med maskiner som: Biljardbord, airhocey, basketspillmaskin, bil eller motorsykkelsimulatorer, premiemaskiner eller andre typer ferdighetsmaskiner for store og små.

Utesteder i forbindelse eller med nær tilknytning til skianlegg i Norge velger som regel biljardbord, flipperspill maskin, boksespill maskin eller andre sportspill.

Ved å velge en eller flere av våre underholdnings spill øker interessen for stedet deres og omsetningen stiger både på salg av mat, drikke og automatprovisjonen til dere overføres til ønskelig kontonummer etter tømming.

Ønsker du pris på nye maskiner eller har spørsmål til utbetaling av provisjon vedrørende utplassering av underholdningsspill kan du benytte kontaktfeltet på toppen av hjemmesiden.