Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Bedrifter

De siste årene har det blitt veldig populært med underholdningsspill på jobben. Mange firmaer har maskiner fra oss og vi får stadige nye kunder. Tenk deg et flipperspill, airhocey eller biljardbord i kantinen eller på pauserommet. Her kan de ansatte underholde seg med sosiale spill i pausen og hente inn ny energi til neste arbeidsøkt.

Ved å tilby et slikt tilbud til de ansatte minsker fraværet og humøret stiger. Har bedriften stor plass kan man sette inn flere maskiner, dere kan arrangere turneringer for ansatte eller invitere nabo bedrifter til konkurranser!

Det er to måter dere kan anskaffe spill på fra vår bedrift:

Leie:

Ved inngåelse av leieavtale som er en periode på 6 eller 12 måneder, ligger kostnader som: Leie av spill, transport og service med i prisen. Ønsker dere lengre eller kortere leieperioder kan dette avtales nærmere. Spill kan byttes ut i leieperioden mot et transporttillegg, dette beløpet avtales nærmere etter hvordan maskin som skal byttes og avstanden til deres bedrift.

Kjøp:

Det er fult mulig og kjøpe nye eller brukte underholdningsspill fra oss, ved kjøp av nye spill gir vi et års garanti med gratis support og serviceavtale i 365 dager. Vi anbefaler leieavtale da det er lettere og bytte ut spill med nye nyheter fra vår portefølje.

Har du noen spørsmål vedrørende automater eller betingelser kan du benytte kontaktfeltet på toppen av hjemmesiden.