Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Mini Max barnegravemaskin med hydrauliske funksjoner

Mini Max gravemaskin til barn med lavtrykks hydraulikk sylindre 10-12 bar

Mini Max gravemaskin til barn med lavtrykks hydraulikk sylindre 10-12 bar

Mini Max gravemaskin til barn med lavtrykks hydraulikk sylindre 10-12 bar Mini Max bygger på samme teknologi som Super Dig barnegravemaskin som leveres med myntinnkast på 20 kr. De samme robuste kvalitetskomponenter er benyttet for å gi høy kvalitet med lang levetid.

Mini Max leveres uten myntinnkast og maskinen aktiveres ved å sette seg på setet. Da man forlater maskinen (noe som blir vanskelig selv for far) stanser hydraulikkpumpen og maskinen slår seg av. Mini Max kan stå utendørs hele året og ved vinterstid kan den enkelt pakkes i presenning eller settes under tak.

Engelske og Tyske komponenter som elektronikk og hydraulikkstyring er benyttet og kombinert med resterende norskprodusert kvalitet kan vi kalle dette det beste av slike maskiner på markedet i verden.

Tekniske spesifikasjoner:

Strømforsyning: 220v
Lavtrykks hydraulikk sylindre (10-12 bar).
Vekt: Ca 80 kg. Pris: 28 000,- ink mva.
Fraktkostnad i Norge: På forespørsel
Selges av: Automat og Biljardutleie AS
Kontaktperson: Rune 455 111 55
Ny eller brukt: Ny

 

Superdig gravemaskin for barn med myntinnkast

superdig X40 gravemaskin for barn med hydraulikk

superdig X40 gravemaskin for barn med hydraulikk

 

Superdig er en heftig gravemaskin som passer for alle barn i alle aldre, til og med far storkoser seg på denne minigraveren. Maskinen leveres med myntinnkast som aksepterer 20 kroner mynt. Tiden på maskinen kan justeres etter ønske. Maskinen drives av 220v og den er utstyrt med lavtrykkshydraulikk som betjener gravefunksjonene.

Super dig er CE godkjent og oppfyller alle krav til sikkerhet, samme med Mini Max. Superdig kan settes alene eller sammen med flere enheter i eller utenfor sandkasse. Maskinen kan stå på utsiden av sandkassen og grave i selve sandkassen. Maskinen er Norskprodusert og fremstår som svært solid med et naturlig utseende. Den kan stå ute, men under tak er det beste. Superdig har meget høyt inntjeningspotensiale og investeringen på denne maskinen tjener du raskt inn. Det er svært sjeldent det er noe feil på gravemaskinen og skulle det være behov for reservedeler med tiden kan vi ordne med dette.

SUPER-DIG er allerede i bruk i flere land. Lekeplasser, hoteller moteller, campingplasser, sommerland og supermarked har daglig glede av SUPER-DIG!

Tekniske spesifikasjoner:

Strømforsyning 220v
Lavtrykks hydraulikk sylindre (10-12 bar).
Vekt: Ca 80 kg.
Justerbart mekanisk myntinnkast 10 eller 20 kroners mynt.

Pris komplett klar til bruk: 46 000,- inklusive mva. Fraktkostnad tilkommer.