Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Puber

Puber, barer og utesteder er en av den største kunde gruppen vi har når det gjelder utplasseringer av biljardbord, flipperspill og boxemaskiner.

Vi har mange fornøyde kunder i denne bransjen og de tjener godt på våre tjenester. Det mest vanlige og utplassere på en pub eller bar er biljardbord, sportsboksemaskin og flipperspill. Har du mindre plass klarer det seg med flippermaskin og boksemaskin.

Ved å tilby kundene slike underholdningsspill øker interessen for stedet samtidig som kundene kommer oftere og blir lengre. Dette gir igjen mer salg av mat og drikke samt inntjening av provisjon fra maskinene.

Våre produkter er av beste kvalitet og vi bruker kun det beste av tilbehør for å gi kunden den beste spillopplevelsen. Vi er nøye på at våre maskiner virker til en hver tid og maskiner i ustand ordner vi veldig raskt. Flipperspill og boxemacine krever liten plass mens biljardbord krever bortimot 4,5×4,5 meter for optimal spilleglede. Har du plass til våre maskiner kan vi garantere inntekter og flere kunder til ditt sted.

Det koster ingen penger og få utplassert våre underholdningsautomater, dere mottar en avtalt provisjon etter tømming av penger. Pengene overføres til deres ønskelige kontonummer. Vi står selvfølgelig også for service og vedlikehold.