Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Fornøyelsesparker

Det er mye moro og spenning som følger med bruk av våres maskiner.

Vi har flere fornøyelsesparker som kunde. Parkene drifter og tømmer våre spillmaskiner selv og de mottar en provisjon for dette. Både vi og parkene tjener godt på dette i sesongen og det er et unikt tilbud for publikum og få tilgang til så mye forskjellige underholdningsspill. Vår største fornøyelsesparkkunde er Tusenfryd, der har vi 70 maskiner til disposisjon for publikum.

Det er viktig og ha et bredt utvalg av forskjellige automater i store parker og badeland. Vi utplasserer alt fra: Biljardbord, kiddie rider, airhockey, barnekaruseller, boksemaskiner, sleggemaskiner, skyte spill, mini basket, premiemaskiner, bamsekraner, fotoautomater med morobilder, bilsimulator, motorsykkelsimulator og en rekke andre maskiner. Alle får et godt tilbud og mye moro for pengene.

Har du en stor eller liten fornøyelsespark med behov for det lille ekstra har vi løsningen for dere. Det er ingen kostnad med og få utplassert våre maskiner og vi står for transport og service. Øk inntjeningen og få flere fornøyde kunder, ta kontakt på post@abspill.no eller ring 90193692