Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Om oss

Automat og biljardutleie AS er Norges største oppstiller av underholdningsmaskiner for store og små. Vi har 25 års fartstid i bransjen og vi kan våre saker. Vi importerer kvalitetsmaskiner fra kjente leverandører som Namco, Sega, Mercur, Lai games og vi produserer også maskiner etter eget ønske på vår fabrikk. Våres maskiner er av topp kvalitet og vi er nøye på at maskinene virker til en hver tid. Mange av våres kunder øker sin omsetning betraktelig etter utplassering av våre underholdningsspill.

Vi har en rekke forskjellige maskiner som passer inn på de fleste plasser. I vår portefølje har vi for å nevne noen: Biljardbord, shufflebord, flipperspill, premiemaskiner, kiddie rider, barnekaruseller, air hockey, simulatormaskiner, skyte spill og en rekke andre spilleautomater.

Vi leverer myntopererte automater over store deler av landet til alle typer lokasjoner. I vår eksisterende kundemappe finner du barer, puber, bowlinghaller, gatekjøkken, kiosker, dagligvarebutikker, ferger, badestrender, campingplasser, lekeland, hoteller, kinoer, fritidsklubber og tivoli. Noen av våre største referanser er Tusenfryd, Bø Sommerland og mange kjøpesentre som f.eks. Olav Thon.

Vi både selger og leier ut maskiner og det er mange måter og lage en avtale med oss på. Den mest populære måten er og få utplassert våre maskiner og så motta en provisjon av inntjente penger. Fordelen med denne løsningen er at du som kunde ikke trenger investere noen penger i prosjektet.

Vi står for rullering av maskiner, service, tømming og generelt vedlikehold.  Du kan også leie våre automater på fast avtalt leie og beholde hele inntjeningen av penger selv. Ønsker du og investere i maskiner selv er dette fult mulig fra vår bedrift, ved og investere i egne maskiner får du også 100% av inntektene. Ta kontakt på post@abspill.no for priser og mer info.

Referanse Olav Thon

Referanse Tusenfryd 18.02.14