Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Kjøpesenter

Vi har utplassert en rekke barneautomater på forskjellige kjøpesenter. De mest populære er kiddie rides. Kiddie ride er en mynt og kredittkort operert maskin som beveger seg og spiller musikk, våre nyheter er også utstyrt med tv skjerm som sørger for at barna kan spille tv spill mens de benytter maskinen.

Det finnes en rekke forskjellige kidde riders på markedet, vi har over 30 forskjellige modeller i vårt sortiment. De mest populære er Noas Ark, piratskip, ubåt og karuseller med hester eller andre temaer påmontert. Våre elektroniske barneleker er selvfølgelig CE godkjent og oppfyller alle sikkerhetskrav som trengs i Norge. Maskinene er utstyrt med markedets beste telleverk som lett gjør det mulig og ha oversikt over inntjente penger.

Hvorfor ha slike maskiner på kjøpesenter:

Det er mange fordeler med og ha leker fra Automat og biljardutleie på sitt senter, her er noen av dem:

  1. Senteret mottar provisjon av inntjente penger, prosentsatsen avtales nærmere etter lokasjon av senter og antall maskiner som utplasseres.
  2. Automat og biljardutleie sørger for at maskinene alltid virker og er rene. Vi rullerer maskiner ofte for at de skal ha regelmessig service og ettersyn, ved bytting av maskiner øker også inntektene.
  3. Barn og voksne opplever stor glede av våre maskiner, ofte får vi positive tilbakemeldinger på telefon og e-post.
  4. Senter og butikker øker omsetningen og barna får en mer positiv opplevelse på handleturen.
  5. Det er ingen kostnader i forbindelse med utplassering av våre underholdningsmaskiner, vi står for transport, montering, utskiftning og vedlikehold.
  6. det er heller ingen bindingstid på våre tjenester, ønsker dere å prøve en utplassering men etter en stund ønsker de fjernet gjør vi dette omgående uten kostnader.

 

Ønsker du kontakt med oss for spørsmål eller prøve en utplassering kan du benytte kontakt oss feltet på toppen av hjemmesiden.