Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Fishmore isfiskestenger til meite og pilkefiske. Priser finner du lenger ned

Fishmore isfiskestenger til meite og pilkefiske

Fishmore isfiskestenger til meite og pilkefiske

 

Fishmore isfiskestang glassfiber 74cm

Fishmore isfiskestang glassfiber 74cm

Fishmore sin isfiskestang i glassfiber kan vi vel kalle mardedets beste av denne type isfiskestang, se bilde over

Denne ismeitestangen har vi brukt mye tid og resurser på og utvikle og etter mye testfisking med fangster som sjøørret, ørrett, storabbor og røye så er det ikke en ting og sette fingeren på når det gjelder disse stengene fra Fishmore.

Ismeitestangen er  74 cm lang og blir levert med sort stangtrekk. Isfiskestangen er også utstyrt med tofarget tupp i fargene signalgul/oransje for god synlighet på isen. Stangen har et meget godt snellefeste, og er utstyrt med (EVA) håndtak for godt grep under kjøring av fisk. Ismeitestangen fra fisketid er utstyrt med 4 stk stangringer og ellers er ismeitestangen av høy kvalitet. Med en CL 25 multiplikatorsnelle fra Fishmore har du ett skreddersydd isfiskesett til både meiting og lett pilking med balansepilker og røyeblinker. Isfiskestangen egner seg for fisking etter abbor, ørret, røye og sjøørret, men tør du prøve den på litt tyngre fiske vil du få en fiskefight du sent vil glemme. Ismeitestangen har en aksjon som bare må oppleves og du finner ikke ismeitestenger på markedet som er artigere og kjøre fisk på enn stengene fra Fishmore. Barn kan også bruke ismeitestengene fra Fishmore ved brygge og lettere agnfiske fra båt . Liker du nervepirrende fighter med fisk på ultralett utstyr, da er det bare og montere på en CL 25 multiplikatorsnelle fra Fishmore og vi garanterer at dette er det grommeste du har kjørt fisk på noensinne!

 

Fishmore ismeitestang glassfiber 90 cm

Fishmore ismeitestang glassfiber 90 cm

Fishmore isfiskestang i glassfiber 90 cm kan vi vel trygt kalle mardedets beste av denne type isfiskestang, se bilde over

Ismeitestangen er  90 cm lang og blir levert med sort stangtrekk. Meite og pilkestangen er også utstyrt med tofarget tupp i fargene signalgul/oransje for god synlighet på isen. Stangen har et meget godt snellefeste, og er utstyrt med (EVA) håndtak for godt grep under kjøring av fisk. Meitestanga er utstyrt med 5 stk solide stangringer og feste for kroker, balansepilker eller røyeblinker rett over håndtaket, noe alle ismeitestengene fra Fishmore er utstyrt med. Med en CL 30 eller CL 25 multiplikatorsnelle fra Fishmore har du ett skreddersydd isfiskesett til både meiting og lett pilking med balansepilker og røyeblinker. Isfiskestangen egner seg for fisking etter abbor, ørret, røye og sjøørret, men tør du prøve den på litt tyngre fiske vil du få en fiskefight du sent vil glemme!

Ismeitestangen har en aksjon som bare må oppleves og du finner ikke ismeitestenger på markedet som er artigere og kjøre fisk på enn stengene fra Fishmore, dette garanterer vi!. Barn kan også bruke disse korte fiskestengene fra Fishmore ved brygge og lettere agnfiske fra båt . Liker du nervepirrende fighter med fisk på ultralett utstyr, da er det bare og montere på en CL 25 eller en CL 30 multiplikatorsnelle fra Fishmore og vi garanterer at dette er det grommeste du har kjørt fisk på noensinne!

 

Fishmore pilkestang i karbon 55 cm

Fishmore pilkestang i karbon 55 cm

Her har vi fått laget en kortere isfiskestang i karbon på 55 cm for hovedsakelig fiske etter røye, ørret, abbor og sik, dette er fjellfiskerens førstevalg på når det skal fiskes ørret og røye. Se bilde over

Stangen er laget spesielt for fiske med røyeblinker, balansepilker og meitefiske etter artene nevnt over. Pilkestangen er 55 cm lang og er utstyrt med totalt 4 stangringer med god innvendig diameter for enklere utslipp av sene. Det er også et øye for feste av krok, røyeblink eller balanser rett over håndtaket. Isfiskestangen er veldig følsom, og registrerer selv de minste napp. Når det kommer til kjøring av fisk viser ryggen i stangen at isfiskestenger fra Fishmore taler for seg selv! Denne korte Allround pilkestangen har som de andre isfiskestengene fra Fishmore en aksjon som bare må oppleves! Skal du ha god kvalitet og morsomme fiskefighter da bør du velge isfiskestenger og multiplikatorsnellene CL 25 og CL 30 fra Fishmore

 

Fishmore isfiskestang karbon 72cm

Fishmore isfiskestang karbon 72cm

Fishmore sin ismeitestenger i karbon har vi også brukt mye tid og resurser på og utvikle og etter mye arbeid har vi gleden av og presentere Norges Beste isfiskestenger. Se bilde over

Denne karbonstangen har en aksjon som ikke kan beskrives med ord og den må bare oppleves. Når du har kjørt din første fisk på en ismeitestang fra Fishmore, kommer du ikke til og bruke annet! Stangen er 72 cm lang og den finnes også i en utgave på 95 cm. Ismeitestengene er utstyrt med ett solid snellefeste og påmontert kvalitetskork for sikkert grep under kjøring av fisk. Karbonstangen på 74 cm er utstyrt med 4 stangringer, og ellers er ismeitestengene fra Fishmore i særdeles høy kvalitet. Perfekt og bedrive meite med agnfisk eller pilking med balansepilker, røyeblinker eller andre fiskeredskaper.

Dette er også en stang som egner seg godt for fiske etter abbor, røye og ørret fra båt eller kano. Barn kan også bruke denne korte fiskestangen ved brygge og båtfiske. Til denne ismeitestangen anbefaler vi CL 25 multiplikatorsnelle med snørefører fra Fishmore som er beregnet for isfiske og ultralett dorging, eller en liten haspelsnelle. Dette er ismeitefisketenger fra Fishmore vi garanterer at du blir fornøyd med!

Stangen blir levert med sort stangtrekk.

 

Fishmore isfiskestang karbon 80cm

Fishmore isfiskestang karbon 80cm

Fishmore sin ismeitestenger i karbon har vi også brukt mye tid og resurser på og utvikle og etter mye arbeid har vi gleden av og presentere Norges Beste ismeitestenger. Se bilde over

Denne karbonstangen har en aksjon som ikke kan beskrives med ord og den må bare oppleves. Når du har kjørt din første fisk på en ismeitestang fra Fishmore kommer du ikke til og bruke annet! Stangen er 80 cm lang og den finnes også i en utgave på 95 og 72 cm. Ismeitestengene er utstyrt med ett solid snellefeste og påmontert kvalitetskork for sikkert grep under kjøring av fisk. Karbonstangen på 80 cm er utstyrt med 4 solide stangringer. Perfekt og bedrive meite med agnfisk, pilking med balansepilker og røyeblinker eller andre typer fiskeredskaper.

Dette er også en stang som egner seg utmerket for fiske etter abbor, røye og ørret fra båt eller kano på sommerstid. Barn kan også bruke denne korte fiskestangen ved brygge og båtfiske. Til ismeitestenger fra Fishmore anbefaler vi CL 25 eller CL 30 multiplikatorsneller med snøreførere fra Fishmore som er laget for isfiske og ultralett dorging, en liten haspelsnelle kan også benyttes på alle isfiskestenger som leveres fra Fishmore. Alle ismeitestenger fra Fishmore leveres med sort stangtrekk og heftig fiskefight garanti!

 

Fishmore isfiskestang karbon 95cm

Fishmore isfiskestang karbon 95cm

Fishmore sine ismeitefiskestenger i karbon har vi også brukt mye tid og resurser på og utvikle og etter mye arbeid har vi gleden av og presentere Norges Beste ismeitestenger! Denne karbonstangen har en aksjon som ikke kan beskrives med ord og den må bare oppleves. Se bilde over

Når du har kjørt din første fisk på en ismeitestang i karbon fra Fishmore kommer du ikke til og bruke annet! Stangen er 95 cm lang og den finnes også i en utgave på 72  cm. Ismeitestengene er utstyrt med solide snellefester og påmontert kvalitetskork for sikkert grep under kjøring av fisk. Denne utgaven er utstyrt med 5 stangringer av høy kvalitet og ellers er ismeitestengene fra Fishmore i særdeles høy kvalitet. Perfekte og bedrive meite med agnfisk eller pilking med balansepilker, røyeblinker eller andre fiskeredskaper.

Dette er også stenger som egner seg godt for fiske etter abbor, røye og ørret fra båt eller kano eller den kan brukes på haspelfiske der det er mye vegetasjon som gjør det vanskelig med lengre fiskestenger. Barn kan også bruke denne lette fiskestangen ved brygge og båtfiske og ismeitestangen egner seg særdeles bra er kombinert med en multiplikatorsnelle CL 30 med snørefører fra Fishmore. Multiplikatorsnella CL 30 fra Fishmore egner seg også meget bra for letter dorging med wobblere, markdrag, sluk og spinnere. Karbonstengene fra Fishmore sørger for morsom, sikker, og underholdene kjøring av fisk. Anbefales!

 

Fishmore pilke og isfiskestang 2-delt 120 cm opp til 50 gram

Fishmore pilke og isfiskestang 2-delt 120 cm opp til 50 gram

Fishmore karbon pilke og isfiskestang 2-delt 120 cm opp til 50 gram er en solid fiskestang som leveres med 5 stangringer, EVA håndtak og skrufeste for godt grep på fingre og fiskesnelle under fiske.

Fishmore har flere modeller av isfiskestenger og opp til 50 og 100 gram er de nyeste i sortimentet. Etter stor etterspørsel fra kunder om en stivere ismeite og pilkestang falt valget på og produsere disse to modellene. Stengene egner seg utmerket til tyngre ismeite, pilke og letter båtfiske, ved bruk i båt er den et ypperlig valg for barna. Stangen mestrer stor fisk og den har en solid rygg som sørger for sikker og morsom kjøring av gjedder, torsk, sei, skate, små kveite, lyr og grovere sjøørret.

Fishmore har også en rekke multiplikatorsneller for sommer og isfiske, CL 50 med knapp for knarrlyd passer utmerket på de 2-delte ismeitestengene. Trenger du rimelige fiskestenger til ismeitefiske eller lettere båtfiske er dette stenger som vi trygt kan anbefalle! Fishmore karbonstenger er laget i klasse A og dette er stenger med det høyeste karboninnehold, trenger du det beste er det Fishmore stenger og sneller som gjelder!

Leveres i to vektklasser, opp til 50gram og opp til 100 gram. Vi anbefaler isfiskesnelle CL 40 og 50 til disse robuste ispilkestenger.

 

Priser Fishmore isfiskestenger

Glassfiber 74 cm: 149,-

Glassfiber 90 cm: 179,-

Karbon 55 cm: 219,-

Karbon 72 cm: 249,-

Karbon 80 cm: 279,-

Karbon 95 cm: 299,-

Karbon 2-delt opp till 50 eller 100 gram: 379,-

Ønsker du handle fiskeutstyr fra oss er minimums ordre 1 000,- ink mva og frakt. Alle priser er ink mva eks frakt.