Mobil: 455 111 55
E-post : post@abspill.no

Fishmore isfiskesneller til meite og pilkefiske. Priser finner du lenger ned.

Fishmore isfiskesnelle til meite og pilkefiske

Fishmore isfiskesnelle til meite og pilkefiske

Fishmore CL 20

CL 20 er en liten multiplikatorsnelle med høyresveiv uten påmontert snørefører.

CL 20 veier kun 114 gram og er utstyrt med dobbelsveiv med gummierte håndtak for godt grep. CL 20 er utstyrt med kulelager og drevene er laget i messing for lang holbarhet. Snella er også utstyrt med følsom brems som enkelt kan justeres med pekefingeren under tilslag eller under kjøring av fisk. Ved påmontering av sene anbefaler vi og fylle opp til ca 2mm under flensen på spolen, dette er lønnsomt ved vinterfiske hvis ising skulle oppstå.

Multiplikatorsnellen er spesiallaget for lett fiske på isen kombinert med en lett følsom ismeitestang eller generell pilkefiske med røyeblinker eller balansepilker, men prøver du den på ultralett dorging fra robåt eller kano vil du også oppleve heftige fiskefighter! Til denne nette snellen anbefaler vi Fishmore pilkestang i karbon 55 cm eller Fishmore ismeitestang i glassfiber 74 cm. CL 20 passer selvfølgelig også meget godt på alle pilke og ismeitestenger fra Fishmore. Se anbefalt tilbehør til denne snellen lenger ned på denne siden.

teknisk info CL 20

Vekt: 114 gram
Farge: Sort
Bredde Hus: 50mm
Omkrets: 13cm
Diameter: 40mm
Utveksling: 3,8:1
Sveiv: Høyre
Senekapasitet: 90m 0,30mm

 

CL 25 farge sort

CL 25 fra Fishmore er en liten og lett multiplikatorsnelle som egner seg særdeles godt for ultralett dorging og ismeite.

Snellen er utstyrt med senefører og dobbel høyresveiv med gummiknotter for godt grep. Alle drev er laget av messing og flere av komponentene er av rustfrit stål for lang holdbarhet. CL 25 fra Fishmore veier kun 140 gram, og denne multiplikatorsnella er utrolig artig å kjøre fisk på, her får du følelsen av å kjøre storfisk selv om fisken veier 2-3 hekto. Liker du og bedrive ultralett dorging eller ismeite, da er dette snellen for deg. CL 25 kombinert med ismeitestenger av karbon eller glassfiber fra Fishmore, kan vi vel med god samvittighet kalle Norges grommeste ismeitefiske kombinasjoner for abbor, ørret, røye, sik, sjøørret og mange andre arter. Se ellers i kategorien isfiske for stort utvalg av isfiskeutstyr.

Teknisk info CL 25

Vekt: 140 gram
Farge: sort
Innvendig bredde på spole: 2,5 cm
Total bredde snellehus: 5 cm
Omkrets snellehus: 15 cm
Utveksling: 3,8:1
Kulelager: 1
Snørekapasitet: 90 meter 0,30mm
sveiv: Dobbel høyresveiv med myke gummiknotter
Anbefalt bruk: Ultralett dorging og ismeite

 

CL 30 farge sort

Snellen er utstyrt med senefører og dobbel høyresveiv med gummiknotter for godt grep. Alle drev er laget av messing og flere av komponentene er av rustfrit stål for lang holdbarhet, Snellen har også knapp for nydelig knarrlyd. CL 30 fra Fishmore veier kun 200 gram, og denne multiplikatorsnella er utrolig artig å kjøre fisk på, her får du følelsen av å kjøre storfisk selv om fisken veier 4-6 hekto. Liker du og bedrive lett dorging eller ismeite, da er dette snellen for deg. CL 30 kombinert med ismeitestenger av karbon eller glassfiber fra Fishmore, kan vi vel med god samvittighet kalle Norges grommeste ismeitefiske kombinasjoner for abbor, ørret, gjedde, røye, sjøørret og mange andre arter. Som skapt for lettere fiske med wobblere, markdrag og ismeitefiske, sikr deg et smykke av en multiplikatorsnelle nå!

Teknisk info CL 30

Vekt: 200 gram
Farge: Sort
Innvendig bredde på spole: 2,5 cm
Total bredde snellehus: 6,5 cm
Omkrets snellehus: 17 cm
Utveksling: 5,0:1
Kulelager: 2
Knar: ja
Snørekapasitet: 110 meter 0,30mm sene
sveiv: Dobbel høyresveiv med myke gummiknotter
Anbefalt bruk: Lett dorging og ismeite

 

CL 40 farge sort

CL 40 fra er en multiplikatorsnelle som egner seg meget bra for dorging og isfiske.

Snella er utstyrt med dobbelsveiv og knapp for heftig og høy knarrlyd. CL snellene fra Fishmore kan vi trygt påstå er bedre en andre CL sneller på markedet, vi har montert inn kraftigere komponenter som forsterket bremsesystem, mer solide messingdrev, bedre kulelagere. CL 40 er utstyrt med snørefører og en javn og god brems som mestrer gjedder og sjøfisker, så her er det mye kvalitet for pengene.

CL 40 er noe mindre en storebror CL 50 og egner seg utmerket til pilke og ismeite på jakt etter storabbor, ørret, sjøørret og medium gjeddefiske. Skal du fiske etter de største fiskene bør du velge CL 50. Vi har også pilke og ismeitestenger som er 2-delte en opp til 50 gram og en modell opp til 100 gram. Dette er stenger som leveres med skikkelig ryggrad og mestrer de største fiskene. Stengene er 2-delte for enkel transport og rimelig sending. Se underkategorien ismeitestenger og sneller under kategorien isfiskeutstyr øverst til venstre. Etter stor etterspørsel fra våre kunder bestemte vi raskt at vi måtte produsere disse fantastiske karbonstengene.

Ved sommerfiske egner den seg meget bra for dorging med wobblere, markdrag og andre fiskeredskaper. Når vinteren setter inn og isfiskesesongen starter har du den beste isfiskesnellen på markedet. Skal det pilkefiskes med pilk, shadjigs, store balansepilker eller bedrives ismeite med agnfisk eller andre agn er dette en meget god snelle og velge. Skal du ha det beste? Velg enkelt Fishmore fiskeutstyr!

Teknisk info CL 40:

Vekt: 290 gram
Farge: Sort
Bredde snellehus: 68mm
Diameter snellehus: 63mm
Sveiv: Høyre med dobbel gummiert sveiv.
Knarr: Ja, knapp med høy knarr om ønskelig
Senekapasitet: 180m 0,35mm
Kulelager: 2 stk
Fishmore CL 50

CL 50 fra er en multiplikatorsnelle som egner seg meget bra for dorging og isfiske.

Snella er utstyrt med dobbelsveiv og knapp for heftig og høy knarrlyd. CL snellene fra Fishmore kan vi trygt påstå er bedre en andre CL sneller på markedet, vi har montert inn kraftigere komponenter som forsterket bremsesystem, mer solide messingdrev, bedre kulelagere. CL 50 er utstyrt med snørefører og en javn og god brems som mestrer gjedder og sjøfisker, så her er det mye kvalitet for pengene.

Ved sommerfiske egner den seg meget bra for dorging med wobblere, markdrag og andre fiskeredskaper, når vinteren setter inn og isfiskesesongen starter har du den beste isfiskesnellen til gjeddefiske, torsk, sei, skate, sjøørretfiske, ørretfiske og fiske etter mange andre arter. Skal det pilkefiskes med pilk, shadjigs, store balansepilker eller bedrives ismeite med agnfisk eller andre agn er dette en meget god snelle og velge. Vi har nå fått inn 2 stk nye Fishmore 120 cm 2-delte isfiskestenger laget i beste karbon materiale, stengene har vektklasse opp til 50 og opp til 100 gram. Etter stor etterspørsel fra våre kunder bestemte vi raskt at vi måtte produsere disse stengene.

Teknisk info CL 50:

Vekt: 320 gram
Farge: Sort
Bredde Hus: 80mm
Omkrets: 200 mm
Diameter: 33mm
Utveksling: 5,2:1
Sveiv: Høyre
Senekapasitet: 250m 035,mm

NB sort farge og høyresveiv på alle modeller.

Priser Fishmore isfiskesneller CL serien

CL 20: 399,-

CL 25: 449,-

CL 30: 499,-

CL 40: 549,-

CL 50: 599,-

Ønsker du handle fiskeutstyr fra oss er minimums ordre 1 000,- ink mva og frakt. Alle priser er ink mva eks frakt.